Acompanyament de travel bloggers

Ja sabem que les comarques gironines tenim un paisatge atractiu, molt variat  i complementari. Al seu voltant ha crescut una oferta turística de qualitat i en constant innovació. El territori i els equipaments ja hi son. Els professionals i l`interès territorial va incentivant noves formes de promoció, que defugen els catàlegs i valoren l`experiència viscuda per un expert de confiança mitjançant les noves tecnologies de comunicació.

Els travel blogguer, viuen la seva experiència amb intensitat i xuclen de tots els aspectes del viatge que fan per poder-ho explicar de forma directe, personal i valorada. Acompanyar-los mentre treballen va ser interessant, perquè no sempre coincideix el que es dona per rellevant amb el que els valoren.  Unes vaques pasturant al Ripollès, les ombres de la Fageda d`en Jordà, uns remers entrenant a l`estany de Banyoles o els peixos baixats de la barca a Llançà poden ser tant estudiats i fotografiats com la portada del Monestir de Ripoll, el volcà de Sta. Margarida, l`Empordà des del castell de Sant Salvador, el monestir de St. Pere de Rodes o la platja del Port de la Selva.

bloggers-sant-pere-rodes

El mes interessar del viatge es que el feien amb bicicleta: la ruta dels 4 albergs: Sant Joan les Abadesses, la Vall d`en Bas, Banyoles i Llança. Una 40 quilometres diaris pedalats per 6 bloguers europeus i americans que descobrien el territori pedalada darrera pedalada, alguns amb mes facilitat que altres. Eren joves i estaven meravellats del territori, l`oferta turística i dels serveis que s`ofereixen als visitants: entre ells el del Centre Logistic de Bicicletes que els va oferir les bicicletes, el trasllats i l`acompanyament en tota la ruta.

Òbviament, amb un esforç com el que ha fet l`organització de la promoció, s`espera que doni un resultat multiplicador en visitants que vulguin conèixer el nostre territori pedalant per rutes planeres i familiars o per collades exigents i camins aspres, tot gaudint de paisatges dels Pirineus, de muntanya, la plana i la Costa Brava, descobrint-ho sobre la bicicleta a traves de desenes de rutes, ideals per cultivar la salut, fer esport, sumar nous amics, descobrint racons bones experiències. De moment, els 6 bloguers i els seus acompanyats van confirmar la qualitat del nostre territori i la fortalesa de les seves cames.