ANAR A L’ESPAI CRÀTER EN BICICLETA

S’ha obert al públic un equipament que permet conèixer la zona volcànica de la Garrotxa: l’ Espai Cràter. Dotat amb ultimes tecnologies perquè el visitant pugui aprendre i gaudir del vulcanisme, especialment del que tenim aquí.

Situat al peu del volcà Montsacopa d’Olot, l’Espai Cràter convida a acostar-s’hi amb bicicleta. Es per això que el Centre Logístic de Bicicletes-ATMA, ofereix un servei especial de paquet turístic: lloguer de bicicletes amb entrada a l’equipament. Vegeu la promoció a:  https://bicicletes.atma.cat/serveis/promocions/ .

Podeu aparcar còmodament el vostre vehicle a l’antiga estació del tren d’Olot. A 50 m. trobareu el C.L.B.-ATMA. Com que haureu fet la reserva prèvia, ja us tindran preparades les bicicletes, les entrades i un mapa de l’itinerari a fer.

La ruta de 2,5 quilometres, fa un petit tram de la Via Verda per creuar el riu Fluvià i segueix per un carril bici fins al c/Pere Lloses, enfilem per carrers  urbans fins al peu del volcà Montsacopa on hi trobarem l’Espai Cràter.

danielt