Avís legal

Informació general:

El lloc web bicicletes.atma.cat és propietat de l’empresa ATMA, S.L.U. amb CIF B-17650524 i domicili fiscal a Avinguda Estació, 3 · 17800 OLOT. També pot posar-se en contacte amb ATMA, S.L.U. a través de l’e-mail: info@atma.cat

Propietat intel·lectual i ús dels continguts:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de ATMA S.L.U. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de ATMA S.L.U.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de ATMA S.L.U. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a ATMA S.L.U. Avinguda Estació, 3 · 17800 OLOT

Limitacions o exclusions de responsabilitat:

ATMA S.L.U. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

ATMA S.L.U. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Back to Top