BICICLETA INCLUSIVA

El Patronat de turisme Costa Brava Girona, en la seva secció de turisme inclusiu, ens va demanar al CENTRE LOGÍSTIC DE BICICLETES-ATMA, la nostra col·laboració per poder gravar un espot promocional d’activitats que es poden fer, en aquest cas, per a persones invidents.

No era la primera vegada que participàvem en aquest tipus d’activitat. Ens agrada de ajudar a fer gaudir de la bicicleta a tothom i mes, als que necessiten suport per dificultats de mobilitat. En aquest mateix bloc hi trobareu activitats que hem participat.

Per exemple la marató de bicis adaptades a Olot: https://bicicletes.atma.cat/marato-de-bicicletes-adaptades/,

La participació a l’activitat de “Frater” a Sant Feliu de Pallarols: https://bicicletes.atma.cat/matinal-bici-frater/

Per poder-ho fer adequadament, no vam regatejar de formar-nos: https://bicicletes.atma.cat/preparant-servei-de-bicis-adaptades/

L’experiència de ajudar a gaudir de la bicicleta adaptada, es inoblidable: https://bicicletes.atma.cat/entranyable-matinal-amb-bicicletes-adaptades/

Ara hem pogut tornar a col·laborar amb el PTCBG amb una bicicleta tàndem.

l’olotí Joan Ribes va ser el protagonista i en Jordà (del CLB, l’encarregat de donar les explicacions oportunes i preparar la bicicleta a mida.

Vam proposar una ruta interessat perquè la diversió i la seguretat anessin compensades. Les Preses-Via Verda- ctra de la Pinya, …

El que no hi ha dubte, es que en Pere es un jove entusiasta, bon esportista, que aprèn ràpid i agraït. La sortida va ser molt agradable i esperem el resultat promocional del Patronat de Turisme.

En qualsevol cas, una vegada mès des del CENTRE LOGISTIC DE BICICLETES-ATMA, encantats de col.laborar en el foment de la bicicleta, en totes les vessants, lùdica, esportiva, social i territorial.

danielt. Set 2021