CARRIL BICI A LES PLANOTES (OLOT)

L’ajuntament d’Olot ha executat el condicionament de un carril bici al sector oest de la ciutat, que permet circular en bicicleta o passejar a peu des del barri de les Planotes fins als pisos “Garrotxa”. Aquest tram es paral·lel a la carretera de Riudaura i enllaça amb una ruta que passa davant l’IES Garrotxa i acosta al centre de la ciutat.

L’obres no han tingut molta dificultat perquè ja existia un camí de passeig, però el semàfor per travessar la carretera ha estat una bona solució per la seguretat dels usuaris. Els veïns d’aquell sector, segur que ho gaudiran.

L’ajuntament va anunciar fer pla estratègic per al foment de la bicicleta a Olot, creant un òrgan consultiu. El Centre Logistic de Bicicletes-ATMA es va oferir a participar des dels inicis, esperant poder aportar millores a la mobilitat en bicicleta tant pels desplaçament urbans com per enllaçar rutes de llarga distancia com Pirinexus o trams perifèrics que poden convertir-se en pedalades d’interès paisatgístic en un territori, que d’encant en te ara i molt mes per descobrir.   

danielt