El Centre Logístic de Bicicletes va ser al Girona Bike World

El passat cap de setmana, de l’1 al 3 de maig, es va celebrar la primera edició del Girona Bike World, una fira dedicada a la bicicleta que busca convertir-se en un referent del ciclisme i el cicloturisme a Catalunya, i que ha estat organitzat per Fira de Girona, l’ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Consorci de les Vies Verdes de Girona. A més, ha estat patrocinat per CaixaBank i la Vanguàrdia, el que demostra la importància que es pretén donar a aquesta fira, que ha reunit tot un seguit d’empreses vinculades al sector. En aquest sentit, el 80 per cent dels expositors han quedat satisfets amb la fira, que ha suposat també un impacte econòmic important per la ciutat de Girona.
El Centre Logístic de Bicicletes hi ha estat present i ha mostrat als visitants les seves propostes cicloturístiques, amb tot un seguit de rutes que podeu consultar en aquesta mateixa web, unes propostes útils tant per especialistes de la bici com per a públic en general. En aquest sentit, el Centre Logístic formava part d’un total de 72 expositors, que han rebut els 7.500 visitants que han anat a la fira entre el divendres i el diumenge. D’aquests visitants, un 29 per cent eren de la mateixa ciutat de Girona i la resta d’altres demarcacions catalanes.
El Girona Bike World demostra el creixement que s’està donant en el món de la bicicleta, tant entre els especialistes com entre els usuaris menys habituals. Per aquesta raó, la fira ha organitzat diverses activitats per a tots els públics, sobretot per als més petits, com el push bike, una activitat destinada per a que els nens de 2 a 5 anys agafin confiança per anar en bici. També l’associació gironina Mou-te en Bici ha entregat els premis d’un interessant concurs fotogràfic, i el professional del bike trial Dani Comas ha fet una exhibició de les seves aptituds i una master class.