Informació sobre la Covid-19

Hem adaptat mesures que combinen la seguretat del nostre servei i la dels clients amb la conveniència de gaudir de la bicicleta.

Disposem de mesures de protecció del personal i dels clients: us de mascaretes, gel, neteja del local, de les bicicletes i accessoris.

Salut i bicicleta

Pedalar pel nostre territori és una forma agradable de fer exercici físic a l’aire lliure per fer salut. Cal fer-ho evitant aglomeracions i millor, amb mascareta. Gaudint del paisatge i les rutes que oferim per famílies o per ciclistes de nivell.

Prevenció

Disposem de mesures de protecció del personal i dels clients: us de mascaretes, gel, neteja del local, de les bicicletes i accessoris. En la recollida i devolució de les bicicletes, l’aforament permet atendre a un grup mentre el següent espera al vestíbul, seguint l’itinerari marcat. Pels trasllats, està limitat a 6 viatgers.

Actualitat

RECOMANEM FER LA RESERVA PER TELEFON: 972.692023

Recomanacions importants

Es convenient agilitzar les gestions al Centre Logístic de Bicicletes, per tant, convé que es faci la Sol·licitud de Reserva prèvia des de la web i en cas de dubte contactar-nos telefònicament. Així ja us tindrem preparades les bicicletes i accessoris

Cal que indiqueu l’hora de recollida per poder-vos atendre diligentment. Obviament és necessari presentar-se a l’hora convinguda per evitar esperes.

Durant l’entrega i la devolució de les bicicletes i accessoris, mantinguem les mesures de seguretat (mascaretes, distància, gel…) amb el personal del Centre Logístic de Bicicletes, els vostres acompanyants i els clients.

Visiteu el nostre bloc

Contacte: info@atma.cat

Telèfon: 972 692 023

Reserves on-line

Reserva aquí la teva bicicleta

Back to Top