Empresa amb principis ecològis i socials

El Centre Logístic de Bicicletes d’Olot segueix una política de principis ecològics des dels seus inicis. El lloguer de bicicletes i tots els serveis que envolten aquesta activitat estan directament involucrats en l’espai natural de la Garrotxa. La conservació de la natura i l’us responsable dels seus recursos així com la  divulgació d’aquests valors, son presents en totes les activitats de l’empresa. El nostre objectiu és crear el mínim impacte negatiu en l’entorn local, social, ambiental i econòmic.

Aplicació pràctica de la nostre política de principis ecològics:

  • Busquem la implicació i participació en activitats populars que impulsin l’ús de la bicicleta per al dia a dia. 
  • Col·labora en projectes enfocats a donar oportunitats a col·lectius amb risc d’exclusió social. 
  • Donem servei i posem els nostres recursos en activitats destinades a persones amb mobilitat reduïda o de necessitats especials.
  • Organitzem els nostres projectes reduint al màxim la petjada de Co2.
  • Dins de l’empresa, practiquem la classificació de residus i l’ús de productes biodegradables així com l’ús responsable de energia i aigua.
  • Promovent una vida sana i en contacte amb el medi.

Recomanacions importants

Es convenient agilitzar les gestions al Centre Logístic de Bicicletes, per tant, convé que es faci la Sol·licitud de Reserva prèvia des de la web i en cas de dubte contactar-nos telefònicament. Així ja us tindrem preparades les bicicletes i accessoris

Cal que indiqueu l’hora de recollida per poder-vos atendre diligentment. Obviament és necessari presentar-se a l’hora convinguda per evitar esperes.

Durant l’entrega i la devolució de les bicicletes i accessoris, mantinguem les mesures de seguretat (mascaretes, distància, gel…) amb el personal del Centre Logístic de Bicicletes, els vostres acompanyants i els clients.

Visiteu el nostre bloc

Contacte: info@atma.cat

Telèfon: 972 692 023

Reserves on-line

Reserva aquí la teva bicicleta

Back to Top