Informació sobre la Covid-19

Hem adaptat mesures que combinen la seguretat del nostre servei i la dels clients amb la conveniència de gaudir de la bicicleta.

Disposem de mesures de protecció del personal i dels clients: us de mascaretes, gel, neteja del local, de les bicicletes i accessoris.

Salut i bicicleta

Pedalar pel nostre territori és una forma agradable de fer exercici físic a l’aire lliure per fer salut. Cal fer-ho evitant aglomeracions i millor, amb mascareta. Gaudint del paisatge i les rutes que oferim per famílies o per ciclistes de nivell.

Prevenció

Disposem de mesures de protecció del personal i dels clients: us de mascaretes, gel, neteja del local, de les bicicletes i accessoris. En la recollida i devolució de les bicicletes, l’aforament permet atendre a un grup mentre el següent espera al vestíbul, seguint l’itinerari marcat. Pels trasllats, està limitat a 6 viatgers.

Actualitat

RECOMANEM FER LA RESERVA PER TELEFON: 972.692023

SUPRIMIT EL CONFINAMENT COMARCAL:

El Govern ha acordat que a partir del dilluns 26 d’Abril,

1- Queda suprimit el confinament comarcal. Hi haurà llibertat de mobilitat en tot el territori.

2- Es manté el tancament perimetral de Catalunya.

Recomanacions importants

Es convenient agilitzar les gestions al Centre Logístic de Bicicletes, per tant, convé que es faci la Sol·licitud de Reserva prèvia des de la web i en cas de dubte contactar-nos telefònicament. Així ja us tindrem preparades les bicicletes i accessoris

Cal que indiqueu l’hora de recollida per poder-vos atendre diligentment. Obviament és necessari presentar-se a l’hora convinguda per evitar esperes.

Durant l’entrega i la devolució de les bicicletes i accessoris, mantinguem les mesures de seguretat (mascaretes, distància, gel…) amb el personal del Centre Logístic de Bicicletes, els vostres acompanyants i els clients.

Visiteu el nostre bloc

Contacte: info@atma.cat

Telèfon: 972 692 023

Reserves on-line

Reserva aquí la teva bicicleta

Back to Top