MARATÓ DE BICICLETES ADAPTADES

 

El Centre Logístic de Bicicletes-ATMA, forma part de l’organització que prepara la MARATÓ DE BICICLETES ADAPTADES a Olot el proper dissabte 26 d’Octubre que s’emmarca amb les activitats de suport a la Marató de TV3.

L’activitat consisteix en fer un recorregut amb bicicleta adaptada per la Via Verda Ruta del Carrilet Olot-Girona, del Parc Firal de l’Estació d’Olot, fins a l’antiga estació de St. Esteve d’en Bas i tornar a Olot pel mateix carril bici. En l’itinerari hi hauran dos punts entremitjos: l’antiga estació de Les Preses i el baixador de Codella.

Es considera fer la Marató els que facin els 15,5 km d’Olot a St. Esteve d’en Bas i tornada. Els que es quedin a Les Preses i tornin a Olot: 1/2 Marató (9 km total). I els que vulguin fer 1/4 de Marató podran parar a Codella i tornar a Olot (4 km total).

El lloc de sortida i arribada serà a l’esplanada del parc Firal de l’antiga estació del Carrilet, amb ampli aparcament gratuït i pavelló amb serveis.

Veure la ruta a Google Earth: MARATÓ BICIS ADAPTADES

 

L’horari programat es:

a 2/4 de 10h: recepció, inscripció, entrega de samarreta commemorativa, bossa d’avituallament i esmorzar.

a 2/4 de 11h: inici de la Marató.

a la 1h del migdia: arribada i fi de la Marató.

A Codella, Les Preses i St. Esteve d’en Bas hi haurà avituallament

Ates el caràcter lúdic i esportiu (no competitiu) de La Marató hi podran participar els usuaris de bicicletes adaptades, també les que portin motor elèctric i els acompanyants amb bicicletes convencionals. Tots han d’estar prèviament inscrits.

L’organització ha previst facilitar bicicletes adaptades als hi vulguin participar i no en disposin, fent la reserva prèvia.

També s’ha gestionat el lloguer de bicicletes cicloturistiques pels acompanyats a preu rebaixat: 8€ (Centre Logistic de Bicicletes) . També s’haurà de fer reserva.

El preu d’inscripció es de 5€ i la venda de la samarreta commemorativa: 10€

Mes informació de la Marató i portal d’inscripcions i reserves: http://fundaciotommyrobredo.com/web/que-fem/marato/

 

danielt