MATINAL BICI-FRATER


El dissabte 11 d’Agost vam fer una activitat que recordarem molts anys per calidesa i la joia compartida entre els organitzadors, voluntaris i participants: provar i gaudir de bicicletes adaptades als participants de la Convivència de FRATER Girona.


Tot va començar perquè la Pilar, una veïna de Les Preses usuària de bicicletes adaptades, va informar els seus amics de Frater que fan estada anual a Sant Feliu de Pallarols, de l’oferta del Centre Logistic de Bicicletes –ATMA (C.L.B.) de facilitar gratuïtament una bicicleta adaptada durant aquest mes d’Agost.

Vist l’interès dels organitzadors i el nombrós grup de possibles interessats, vam decidir portar les bicicletes adaptades més escaients a les condicions dels participants. Des del C.L.B.-ATMA vam traslladar a la rectoria de St. Feliu cinc bicicletes “Handbike“: dues per pedalar amb les mans estant assegut (Top End Excelerator); dues per pedalar amb les mans semi-ajagut (Top End XLT) i una per pedalar amb els peus semi-ajagut (Trike).

El pati de la rectoria es va convertir en un circuit de prova, ple d’espectadors-animadors que feia goig de veure!. Després una breu explicació de les característiques de cada bicicleta perquè tothom sabes quina li convenia més, va venir l’hora de la veritat: provar-les!.

Va ser una voluntària que va trencar el gel, fent una exhibició de domini digne d’un Fernando Alonso... Després, s’hi van apuntar tots els participants que van voler, molt ben acompanyats per voluntaris de Frater. A cadascú se li adaptava la bicicleta a les seves condicions, per seguretat i comoditat.

El que més es va repetir va ser: “Una volta mes!“. També: “ara vull provar aquella altra!“. Quin suar i quin goig de veure la satisfacció dels participants, l’entusiasme dels voluntaris que acompanyaven i del “públic” que animava a cor ple!.

La matinal va acabar amb agraïments per totes les parts i la satisfacció d’haver pogut fer un bon servei i guanyar amics.

Gràcies i fins a l’altra!

danielt