REOBRIM EL DIVENDRES 19 DE JUNY

Aquestes setmanes d’estat d’alarma el Centre Logistic de Bicicletes-ATMA ha estat tancat. Hem fet manteniment i condicionament de les bicicletes i accessoris per poder tornar a oferir un bon servei, un cop superada aquesta etapa.

També hem condicionat el local per garantir les noves mesures de seguretat que permetran un àgil, eficaç i segur sistema pel lloguer de bicicletes.   

Ara, donades les indicacions governamentals per la reobertura de serveis a la nostra zona, el Centre Logístic de Bicicletes –ATMA  reobrirà el divendres 19 de Juny.

Arreu del món estem en un nou escenari de prevenció de la salut. Tots haurem de adaptar-nos a prendre mesures de seguretat que hem de procurar no afectin a les ganes de passar-ho be amb salut!

Hi han normes que estem obligats a complir per poder gaudir de una bona pedalada sols, amb la família o amics. Us demanem la major comprensió i complicitat en seguir les indicacions. També agrairem les vostres aportacions per millorar aquesta nova etapa.

La primavera ha florit. El territori que ens envolta esta esclatant. Les pluges han fet créixer la vegetació i els rius baixen nets i alegres. Es respira aire net i la visibilitat es nítida.

Venen ganes de recórrer tots els camins i visitar els recons. Les rutes que us oferim des del C.L.B. poden ser unes bones propostes, tant per fer trams de “La Volta”, com la Via Verda o pedalar plàcidament per la Vall d’en Bas amb família o en bicicleta elèctrica.

 A la nostra web hi trobareu un ampli ventall de bicicletes de lloguer, rutes, i altres serveis: https://bicicletes.atma.cat/

Us esperem a Olot!.

danielt