Rutes en bicicleta a la carta

La vostra pedalada a mida !

A petició dels clients, elaborem rutes de BTT, de carretera, de cicloturisme o per handbikers. Poden ser fàcils per pedalar individualment, amb la família, o amb amics de totes les edats. També per a ciclistes experts en recorreguts d`alt nivell. Podrien ser d’un o més dies amb possibilitat de complementar-les amb trasllats, allotjament i altres serveis.

L’àmbit territorial de les rutes pot ser els voltants d’Olot, les valls, els volcans, fagedes i les poblacions. Així mateix, les rutes poden seguir itineraris relacionats amb les vies verdes i Pirinexus. Per tant, es poden elaborar rutes a la Garrotxa, la Costa Brava, els Pirineus, totes les comarques de Girona i els territoris veïns.

Oferim les rutes en format electrònic per a GPS i amb plànols, fitxa tècnica, llibre de ruta (roadbook), la documentació i els aparells.

Coneixem bé el nostre territori i l’estimem molt. Per això us podem aconsellar a l’hora d’escollir la millor ruta d’ acord amb les vodtres conveniències. Nosaltres us podem facilitar els mitjans !.

VEGEU ALGUN EXEMPLE: Ruta per visitar espais del RCR ARQUITECTES a l’ entorn d’Olot: https://bicicletes.atma.cat/6-espais-de-rcr-arquitectes-a-olot-rcr-1/

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres

Reserves on-line

Reserva aquí la teva bicicleta

Back to Top