Per empreses, escoles, grups…

Rutes pedagògiques, culturals i paisatgístiques en bicicleta

Oferim per a les empreses (societats, escoles, Tour Operadors…) diversos serveis per fer sortides pedagògiques, culturals o paisatgístiques per gaudir de la vostra experiència en bicicleta.

  • Lloguer de bicicletes (cicloturisme, BTT i elèctriques) aplicant un 10% de descompte en cas de ser un grup gran (30 bicis màxim) o ser una Promoció.
  • Lloguer de cascs
  • Transport de bicicletes i personal d’un lloc a l’altre
  • Acompanyants, guiatges i seguiment amb furgoneta.

–  Cal fer reserva prèvia per tal de preparar el material i el personal necessari.

–  Fem pressupost adaptat a les conveniències de cada empresa.

El Centre Logístic de Bicicletes posa a la vostra disposició un equip de guies especialitzats en sortides pedagògiques, culturals o paisatgístiques perque pugueu gaudir de la vostra experiència en bicicleta. Gràcies al coneixement que tenen els guies de les rutes guiades en bicicleta podreu copsar tots els valors que us ofereix el territori.

Sempre estem oberts a organitzar rutes d’especial orientació per a aquelles persones interessades en aspectes més concrets de la zona: els volcans de la Garrotxa, l’estudi del medi natural, els crèdits de síntesi per a escoles, les visites guiades a les viles medievals de Besalú i Santa Pau o qualsevol altra activitat personalitzada.

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres

Reserves on-line

Reserva aquí la teva bicicleta

Back to Top